Medisch

Zorgverzekering

De zorgverzekeringen gaan weer veranderen in 2019. Het eigen risico blijft weliswaar gelijk, maar de inhoud van het basispakket wijzigt en ook  de premies veranderen.  Wij adviseren u uw huidige verzekering goed onder de loep te nemen. Vergelijken kan voor u een forse besparing opleveren.

Hier kunt u vrijblijvend uw huidige verzekering vergelijken op premie en voorwaarden. Binnen enkele minuten vindt u gemakkelijk de zorgverzekering die bij u past. Als u de zorgverzekering afsluit, wordt uw huidige zorgverzekering automatisch voor u opgezegd.

Waarom via ons?

  • Zéér scherpe premies
  • Goedkoper dan via de zorgverzekeraar zelf
  • Online vergelijk, simpel en snel
  • Direct online aanvragen
  • Vergelijking met huidige verzekering

Arbeidsongeschiktheid

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is in Nederland een verzekering voor zelfstandig ondernemers die de verzekerde (de ondernemer) voorziet in een uitkering bij ziekte of invaliditeit. Het doel van de arbeidsongeschiktheidsverzekering is het waarborgen van de continuïteit van de onderneming door het wegvallen van het inkomen van de ondernemer op te vangen. De arbeidsongeschiktheidsverzekering is een schadeverzekering. Dit heeft tot gevolg dat de verzekerde er als gevolg van een schadeuitkering niet op vooruit mag gaan.